A SECRET WEAPON FOR خودروی برقی

A Secret Weapon For خودروی برقی

A Secret Weapon For خودروی برقی

Blog Article

در راستای تحقق این هدف چندین کشور اروپایی مانند انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا قصد دارند برای جلوگیری از آلودگی هوا، حفاظت از محیط زیست و کاهش گرمایش جهانی، تولید و فروش خودروهای درون‌سوز را تا دهه ۲۰۳۰ یا ۲۰۴۰ ممنوع کنند.

حسین گفته: ۵ آبان ۱۳۹۷ در ۲:۰۴ ب٫ظ سلام ماشین لباسشویی من بعد از اتمام کار و خاموش شدن از زیر قسمت پمپ آب میدهد در هنگام کار اصلا آب نمیدهد

مشکل اساسی حل معضلات است اول جاده ها اکثریت همه ناهموار در کل کشور از اتوبان‌های پر از چاله چوله تا دست اندازها و سرعت گیرهای بدون شبرنگ اختیاری در مناطق مختلف مرسوم شده و پاک شدگی های بدون خطوط شدن جاده ها و.. از جایگاه های سوخت که هنوز سوخت خودرو های بنزینی جدید چینی را هم برآورده نمی کنند و با خروج بنزین سوپر به جای آن اکتان کمک سوختهای فیک جایگزین شدند جایگاه بنزین خودرو های تازه به بازار آمده هنوز سوخت بنزین سوپر میسر نیست دنبال ورود خودرو های برقی راه افتاده اول جاده های زیاد برای از بین رفتن معضل ترافیک و هموار بودن جاده ها زیرساختش کلنگ نخورده دنبال خودرو های برقی افتادند این کشور چون همه امکاناتش بعد از انقلاب تحریم شده تنها روند خودرو در بومی سازی آن است تا حد اقل امکان خطر در مرحله اول کم شود و در آخر به علت گرانی خودرو های مونتاژ وارداتی و تبلیغات غیر متعارف خودرو در فروش با اضافه شدن دلالان محترم بخصوص ترفند های به روز در کلاه برداری حتی در سامانه خرید و فروش خودرو در تمامی سایتها در افزایش و حتی کاهش تو سر مال دیگران زدن در خرید اکازیون و سود کلان در خرید و فروش خودرو شغل جدیدی در درگاه شغلهای کاذب رو به افزایش میرود آینده روشنی برای خودرو ها جز در حالت نمایشی ممکن پذیر نخواهد شد.

برای اینکه یک خودروی برقی به معنای واقعی سبز باشد، باید برق آن از منابع تجدیدپذیر تامین شود. در فرایندهای ساخت خودروی تمام برقی، مثل استخراج مواد اولیه، حمل و نقل، تولید قطعات و باتری‌ فشار زیادی به محیط زیست و منابع زمین وارد می‌شود.

دنا پلاس دو نیرو از یک موتور الکتریکی ۱۲۲ اسب بخاری با گشتاور ۲۲۰ نیوتن.متر بهره می‌برد. نیروی این موتور از طریق یک جعبه دنده تک سرعته به چرخ‌های جلو ارسال می‌شود.

در دهه ۹۰ طراحی و تولید نمونه‌های اولیه ماشین‌های برقی گسترش پیدا کرد و دانشگاه‌ها و شرکت‌های خودروسازی داخلی، گاه به‌صورت مشترک و گاه به‌صورت مجزا دست به آزمایش زدند.

از طرفی، عرضه خودروهای برقی در ایران خود با چالش‌های خاصی مواجه است و به زیرساخت‌هایی نیاز دارد که حداقل در حال حاضر فراهم نیست. در ادامه با معرفی نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی با ما باشید.

موتور الکتریکی با کمک انرژی موجود در باتری، نیروی لازم برای حرکت چرخ‌ها را تولید می‌کند. به‌طور کلی در یک ماشین الکتریکی، قوای محرکه ساختار ساده‌تری نسبت به مدل‌های بنزینی و دیزلی دارد.

رنو پس از آن، پلتفرم سخت افزاری و نرم افزاری آن را به صورت اوپن سورس در اختیار استارتاپ‌ها و محققان قرار داد و حالا خودرو ایرانی یوز نیز با استفاده از همین پلتفرم تولید شده است.

در نظر داشته باشید که با توجه به استقبال احتمالا محدود از خودروهای برقی در ایران، تامین قطعه here برای خودروهای برقی نیز احتمالا در سطح محدودی انجام خواهد گرفت.

قاصدک نصیر توسط جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ایران طراحی و ساخته شد. این خودرو در سال ۱۳۸۸ رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. قاصدک نصیر از قطعاتی مشترک با تیبا و پراید سود می‌برد و می‌توانست با یک بار شارژ باتری، مسافت ۹۰ کیلومتری را طی کند.

خودروسازان باید بهترین و بی عیب ترین محصول خود را به بازار مصرف ارایه دهند. این ریسک نیست و قطعا تا ۸۰ درصد جواب خواهد داد. البته با شرایط ذکر شده بالا.

آقای موریسون به خاطر تحصیل در رشته شیمی، بیشتر به فناوری باتری علاقه داشت تا صنعت حمل و نقل، از این رو وی مسیر متفاوتی را در پیش گرفت. البته دستاوردهای او در زمینه خودروهای برقی، الهام‌بخش سایر محققان و دانشمندان شد و آنها چند ماشین الکتریکی دیگر را توسعه دادند.

در این نوع موتورها نیازی به استفاده از جاروبک نیست. در موتورهای جریان مستقیم معمولی، جاروبک‌ها باعث انتقال جریان الکتریکی از کموتاتور به سیم‌پیچ‌های روتور می‌شوند. اما در این نوع موتورها، سیم‌پیچ‌ها روی روتور قرار ندارند، بنابراین نیازی به انتقال جریان به آنها نیست.

Report this page